Πήγαμε στο Art4Fun στο Χαλάνδρι!

Η αλήθεια είναι ότι μένω στο κέντρο και το Χαλάνδρι δεν με βόλευε όταν μια φίλη μου το πρότεινε. Αλλά ας όψονται οι φιλενάδες με παιδιά που μένουν σε όλες τις μεριές της Αττικής! Αποζημιώθηκα πλήρως και για τα λεφτά του ταξί και για την αργούτσικη άφιξη στο σπίτι. Ήταν η πρώτη φορά που καταφέραμε οι μεγάλοι (σύνολο 4) με παιδιά (σύνολο 7) να ολοκληρώσουμε τουλάχιστον μία κουβέντα, σοβαρή, με αρχή, μέση και τέλος. Ναι, σοβαρολογώ! Ο χώρος είναι πολύ σωστά διαρυθμισμένος και οι εμψυχωτές-παιδαγωγοί πολύ ικανοί και με αυθεντικό ενδιαφέρον. Υπάρχει χώρος εσωτερικός με ξύλινα παιχνίδια plan toys, και αυλή με τσουλήθρες και πολλά παιχνίδια παιδικής χαράς, πισίνα με μπαλάκια, χούλα χουπ και άλλα. Ο χώρος είναι ιδανικός για πολύ μικρά παιδιά, ακόμα και βρέφη που δεν περπατάνε, καθώς πέραν της ασφάλειας των παιχνιδιών, οι εμψυχωτές και οι παιδαγωγοί είναι διατεθειμένοι με αγάπη και φροντίδα και να σας τα περπατήσουν!

Ο χώρος διαθέτει πληθώρα προγραμμάτων κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αναλαμβάνει εκδηλώσεις τα Σαββατοκύριακα, μπορείτε να ψωνίσετε δωράκια και είναι πολύ φιλικό στους γονείς που δεν έχουν βοήθεια στο σπίτι, καθώς μπορούν να δουλέψουν στον υπολογιστή τους στο καφέ, να διαβάσουν, να φτιάξουν τα μαλλιά τους (ο χώρος επικοινωνεί με κομμωτήριο, το Bella Rosa http://bella-rosa.gr/) και να κάνουν γυμναστική, yoga ή pilates.  http://art4fun.gr

WP_20170903_19_59_57_Pro

3 σκέψεις σχετικά με το “Πήγαμε στο Art4Fun στο Χαλάνδρι!

    • Ο/Η mamakitasite λέει:

      Προφανώς και δεν είναι αναγκασμένες να κάνουν κάτι τέτοιο! Σχολιάσαμε με θετικό τρόπο ότι οι παιδαγωγοί αναλάμβαναν με χαρά να απασχολήσουν και πολύ μικρά παιδιά, καθώς ήταν αρκετοί-ες σε αριθμό και αυτό δεν θα προξενούσε πρόβλημα στην ασφάλεια των μεγαλύτερων παιδιών. Το να αναλαμβάνουν παιδαγωγοί σε ένα τέτοιο χώρο -από μόνοι τους- να ασχοληθούν με βρέφη ήταν κάτι που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση σε όλες τις οικογένειες που βρεθήκαμε εκεί.

      Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s