Πεζοπορία με παιδιά στο Μαίναλο

peloponnese kids greece menalon

Ποιος είπε ότι την πεζοπορία πρέπει να την ξεχάσεις άμα γίνεις γονιός; Σίγουρα θα πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου για τα πρώτα τουλάχιστον χρόνια, τα μονοπάτια που θα διαβείς και το χρόνο που θα χρειαστείς, αλλά η πεζοπορία είναι λυτρωτική, καθαρίζει το μυαλό, ξεκουράζει την ψυχή και αφαιρεί από το σώμα την «τοξική» κούραση. Μια πεζοπορία στο Μαίναλο είναι ιδανική με παιδιά αν είναι η πρώτη τους φορά!

Ακόμα και με παιδιά; Ναι! Κι αν φοβάστε να το τολμήσετε, την πρώτη φορά επιλέξτε να πάτε με κάποιο πεζοπορικό σύλλογο, με συνοδεία ενός οδηγού βουνού και με φίλους –που έχουν κι αυτοί παιδιά- που το θέλουν το ίδιο με εσάς. Έτσι θα απολαύσετε μια οικογενειακή βόλτα στη φύση που θα σας μείνει αξέχαστη, καθώς σίγουρα τα παιδιά θα έχουν φροντίσει γι’ αυτό μαζεύοντας πολλούς από τους θησαυρούς της!

Για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο επισκεφτείτε τη σελίδα Travels by Travelers by Maya Tsoclis.

Αν επιθυμείτε να σχεδιάσουμε τις διακοπές σας στην Πελοπόννησο συνδυάζοντας βουνό και θάλασσα, πεζοπορία στο Μαίναλο με παιδιά και δημιουργικές δραστηριότητες στη φύση, συμπληρώστε τη φόρμα εδώ. Αν θέλετε να δείτε όλες τις δραστηριότητες στο Μαίναλο που προτείνει το ΜΑΜΑΚΙΤΑ επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα.

Για βόλτες στα γύρω χωριά επισκεφτείτε επίσης Άνοιξη στη Βυτίνα με παιδιάΟικογενειακή βόλτα στο δάσος… στη Βυτίνα, Στα «Μονοπάτια των Αρκάδων Ποιμένων» και Ορεινή Αρκαδία με παιδιά 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *