Πεζοπορία με παιδιά στο Μαίναλο

peloponnese kids greece menalon

Ποιος είπε ότι την πεζοπορία πρέπει να την ξεχάσεις άμα γίνεις γονιός; Σίγουρα θα πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου για τα πρώτα τουλάχιστον χρόνια, τα μονοπάτια που θα διαβείς και το χρόνο που θα χρειαστείς, αλλά η πεζοπορία είναι λυτρωτική, καθαρίζει το μυαλό, ξεκουράζει την ψυχή και αφαιρεί από το σώμα την «τοξική» κούραση.

Ακόμα και με παιδιά; Ναι! Κι αν φοβάστε να το τολμήσετε, την πρώτη φορά επιλέξτε να πάτε με κάποιο πεζοπορικό σύλλογο, με συνοδεία ενός οδηγού βουνού και με φίλους –που έχουν κι αυτοί παιδιά- που το θέλουν το ίδιο με εσάς. Έτσι θα απολαύσετε μια οικογενειακή βόλτα στη φύση που θα σας μείνει αξέχαστη, καθώς σίγουρα τα παιδιά θα έχουν φροντίσει γι’ αυτό μαζεύοντας πολλούς από τους θησαυρούς της!

Για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο επισκεφτείτε τη σελίδα Travels by Travelers by Maya Tsoclis, και δείτε εδώ όλες πεζοπορίες που έχει σχεδιάσει το ΜΑΜΑΚΙΤΑ συνοδεία έμπειρου οδηγού βουνού στο Μαίναλο. Συμπληρώστε τη φόρμα διαθεσιμότητας -στα ελληνικά- κι ένας ταξιδιωτικός σύμβουλος θα προσαρμόσει τη δραστηριότητα στη σύνθεση και τα ενδιαφέροντα της οικογένειας ή της παρέας και θα σας αποστείλει σύντομα λεπτομέρειες.

Για βόλτες στα γύρω χωριά επισκεφτείτε επίσης Άνοιξη στη Βυτίνα με παιδιάΟικογενειακή βόλτα στο δάσος… στη Βυτίνα, Στα «Μονοπάτια των Αρκάδων Ποιμένων» και Ορεινή Αρκαδία με παιδιά 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *